Despre noi

„ Suntem aici pentru ca am investit si am construit valoare! ”

Cu o experienta in domeniul imobiliar de peste 10 ani, am oferit intotdeauna clienților noștri soluții creative și ingenioase, individualizate și adaptate nevoilor personale. In aceasta perioada am dezvoltat proiecte imobiliare prin care am urmarit sa le fim parteneri de incredere clientilor nostri, iar prin intermediul serviciilor oferite, definite de profesionalism, corectitudine si seriozitate, am reusit sa pastram standarde ridicate de calitate.

 

Atat pentru cei care isi cauta o proprietate, fie pentru achizitie, fie pentru inchiriere, cat si pentru investitori, piata imobiliara este plina de oportunitati si aflata intr-o continua evolutie si diversificare.

 

In domeniul dezvoltarii imobiliare compania noastra este una dinamică si reuneste activități profesionale complexe. Ne-am luat angajamentul de a avea o conduita etica profesională și responsabilă, aceasta fiind esența succesului imobiliar.

 

Relatiile pe care le-am construit, atat cu clientii cat si cu partenerii nostrii, au fost unele de durata pentru ca am abordat fiecare solicitare si colaborare cu o atitudine proactiva si corecta, oferind soluții practice de fiecare dată.

 

Fiecare proiect in parte pe care l-am dezvoltat, indiferent de complexitatea lui, a fost tratat cu maxima seriozitate si profesionalism, pentru ca dorim ca, in final, ceea ce oferim sa respecte cele mai exigente cerinte ale clientilor.

 

Am incercat sa fim orientati spre client astfel incat sa putem oferi solutii inovative si personalizate. Ne luam angajamentul sincer fata de toti clientii de a lucra cu profesionalism, la cele mai inalte standarde.

 

Program: Luni – Vineri  |  Orar: 09:00 – 18:00

Telefon: 0740 007 328

E-Mail: contact@proest.ro

 Pro Simpatix  SRL | RO 36613685, J32/1283/2016

GDPR